Ангеліна Пилипенко
@Angely_Phil
"Какая жалость, что мир так скучен - ломает зависть людские души..."
Блог користувача
Кого читати?
Роузі Рей
@Rousi_Rey
Твой Идол
@ColdSiemens
newOlyaPole
@newOlyaPole
Мій особистий сорт героїну
Особисте, Думки вголос, Новини
2
56
Підсумки року
Новини, Думки вголос
2
31
Ангеліна Пилипенко
ще ні, попереду ще англійська і морфемологія, головне їх пережити😑
Ангеліна Пилипенко
в понеділок, і відтоді вже буду вільна)
Факти
Цікаве, Думки вголос
1
74
Ангеліна Пилипенко
насправді, хоч я і поважаю Дмитра як творчу особистість, але він просто трошки не мій музичний напрям... хоча що я заливаю, істинна причина була в тому, що того вечора я була налаштована на полювання на іншого тренера Голосу - і дуже рада, що тоді здійснилася моя мрія🥰 Хоча я би так само була б не проти сфотографуватися з багатьма іншими талановитими виконавцями)
Якою я буду мамою?
Думки вголос
1
60
Ангеліна Пилипенко
щодо мого імені, то мене завжди напружувало те, що навколо мене зазвичай завжди були різні там Насті, Гані, Марічки - тобто з типово поширеними іменами, і серед них я якось почувалася не в своїй тарілці... та й більше ні в кого такого імені певний період не чула😅 Я поборола багато своїх комплексів, однак з іменем ще є певні проблеми) А от твоє ім'я мені завжди подобалося, я вважаю його дуже гарним. А що стосується імен для моїх дітей, то я ще з дитинства почала міркувати над тим, як їх назву - з дівчинкою було б простіше, а от з хлопчиком проблематичніше, бо не так багато чоловічих імен мені подобаються☹ Але в результаті зрештою дійшла до того, що мої діти будуть зватися в честь моїх улюблених виконавців - може, тоді їхня доля буде такою ж творчою😅
Новини
1
1
38
Ангеліна Пилипенко
дякую! Відчуваю, що не можу пройти повз таку грандіозну подію😊 Слід випробовувати себе, як-не-як)
Что мне снег, что мне зной, что мне дождик проливной, когда мои друзья со мной...
Думки вголос
1
1
52
Ангеліна Пилипенко
я рада, що тобі сподобалося😊 Але ще більше я рада тому, що доля нас отак випадково звела - для мене дуже цінно вислуховувати твої коментарі, які реально дуже мені допомагають в плані впевненості в собі🙏 Дякую за те, що ти з'явилася в моєму житті )
Для Нього - з Попелюшки в принцесу, або що воно таке - Фанатизм і з чим його їдять
Думки вголос, Особисте
2
2
43
Ангеліна Пилипенко
ну, як я писала вже, в мене завжди була схильність до сильних маній - то колись було, що я всесвітом Поттеріани сильно захоплювалася,то Ранеток з запоєм дивилася, та купа, власне, всього. Але прямо ось такого сильного фанатизму не було ніколи. Я навіть зараз не можу дати пояснення, чого так вийшло. Пам'ятаю, у 8-му класі я так марила тим, щоб потрапити на концерт, що поклала великий болт на навчання і в результаті річний бал вийшов не дуже... або коли я записалася на зйомки Ікс-Фактору, а в мене в той день піднялася температура, і в результаті після поїздочки я дуже сильно захворіла... Ну, з одного боку, тут є з чого посміятися, а з іншого - це реально має не дуже здоровий вигляд. Але добре, що я нарешті зуміла поставити себе на місце, хоч на це і пішло реально багато часу.
Ангеліна Пилипенко
😊 Якщо відверто, то мене завжди дивувало, що зграя тих, хто абсолютно ніяких досягнень в житті не зробив, а тільки й може, що сидіти на дивані і строчити коментарі, критикують того, хто в усій Україні збирає стадіони - ну заради Бога, піди і досягни такої слави, забери рекордну кількість нагород, і вже потім давай свої нікому не потрібні поради... хоча нещодавно я вирішила, що звертати уваги на таких людей нема сенсу. Зрештою, мені теж писали, що і вірші в мене так собі, і голосу для співів немає - і хіба мої здібності стали від цього гіршими? Певно що ні. Просто людина, яку я навіть не знаю, вирішила для чогось викинути свою енергію, аби лишень мене образити🤷‍♀️
Лист в майбутнє
Думки вголос
1
54
Думки вголос
2
40
Що ти коїш, серце?..
Думки вголос
1
38
Дещо значно страшніше за коронавірус
Думки вголос
38
Коли зійшла дорога не туди...
Думки вголос
18
Питання
48
Найкраща подруга
Особисте
27
Одна з 25-ти
Відгуки та рецензії
2
31