Jazz L. S. Zimonyi
@Herczog
Szeretem az irodalmat, és a verseket. Mondhatni kezdő író vagyok
Стихи Все
Kihasználtál
Mint a szerelem, csak jöttél, Gond nélkül mindent elsöpörtél. Nem gondolkodtál percig sem, Hogy mit teszel velem lelkileg. Vártam a csodát, a boldogságot, De sosem kaptam virágot. Elszáradt kóró, mit adtál, Nem lesz belőle semmi már. Sírtam százszor, ezerszer, De te sosem hallottad meg. Csak nevettél mindig rajtam, Én meg könnyeztem miattad.
4
0
197
Megőrültem...
Nélküled nem éri meg felkelni, Veled borzalmas felébredni. Szeretlek is, meg gyűlöllek is, A sok érzéstől nem tudok dönteni. Ha tudnád hányszor átkoztalak, És sírtalak vissza magamnak. Álmatlan éjszakáimon nélküled, Mikor rád gondolok, lelkem üres. Suttogj nekem tovább kérlek, Vagy tűnj el mellőlem végleg. A hangod, az illatod, a szemed, Mind, mind az őrületbe kerget. Nélküled nem éri meg felkelni, Veled borzalmas felébredni. Szeretlek is, meg gyűlöllek is, A sok érzéstől nem tudok dönteni.
2
1
157
Árván hagyva
Azért a csillogó szemedért, Azért a mosolygó lelkedért. A mély, lágy hangodért, Szeretlek a szavaidért. Még fogságban tartasz, Pár szóval, nyomasztasz, A perzselő érintéseddel, Mely égeti sebeimet. Ha tudnád mennyire gyűlöllek, Újra meg újra ölsz meg. Kínzol a nevetéseddel, Láncra versz érzésekkel. Futok előled, felejtelek téged, És mégis még mindig érzem. Mehetek közel, messzire is, De úgyis újra nálad kötök ki.
2
0
132