Red
@R_e_d_
,,Nem túl valószínű, de néha valószínű dolgok is előfordulnak velem"
Книги Все
Стихи Все
Tekintetedben
Igen. Az 3 rendőrautó velünk szembe. Ja, a hülye fényük basza a szemem. Igen. Mikor kijössz a boltból nézz rám úgy mint egy bűnözőre. Ja... Hát nem lehet mindenki a világ megmentője Igen. Biztos igazad lesz, bár soha a kurva életbe nem láttál még. De te biztosra tudod hogy én vagyok akitől kell hogy félj. Igen. Nem akarok része lenni a normál elczeszett létnek Amit a többség már belül holtan életnek nevez. Igen. A normál lét szerintem méreg. Igen. Lehet hogy ma nem jutok haza élve. Igen. Csak lépjenek le a rendőrök tipre csak 10-en rántanának kést... Csak közölünk senkinek sincs. Igen. Mi vagyunk a társadalomszennye akit te megvetsz. De amikor végignézel rajtunk eszedbe jut vajon hogy honnan ered? Igen. A megvető tekintetek közösségből, amit társadalomnak nevezünk Az elcseszett világból amibe élünk... Igen. Nem akarok senki se lenni. Lenni... Csak ezt szeretném... Igen. Nem kell több csak ezt akarom. És kibaszott elégedett vagyok.
0
0
70
Punk világ
Elhinném, hogy a világom normális. Ha most nem állnék itt magyarázhatom hogy miért. De azt hiszem sose értenék. Miért futottam? Talán maradnom kellet volna? Miért csináltam? Csak mert jó ötletnek találtam Elhinném hogy a világom rendben Ha nem állnék a rend fenntartóval már megint szemben. Bár jogos, mert nem vagyok szent. Csak már megint kicsit részeg. Csak fekszünk a járdán. És teljesen jelentéktelen lesz a körülöttünk lévő világ. Este már csak azt érzem hogy fázok. És hogy a lafit lehet visszahányom. Elhinném hogy a világom nem is rossz Kár hogy részegen a kést a torkodhoz fogod. Csak egy üveg tömény Egy elbaszott Októberi estén maga a tökély Elhiszem hogy a világom az enyém Bár forog velem az egész Nem sok mindenre emlékszem az megvan hogy az italbolt előtt felszek meg a réten. Elhinném hogy az emberek a világomban olyanok mint más Ha nem most hugyoznák le az iskola falát. És a éjfélkor nem üvöltenének tankcsapdát. És nem fejelnék meg a közlekedési táblát Elhinném hogy a vilagom rendben Ha nem kéne azon filózni hogy hazajutok-e ma még élve? Ha nem mi lennénk itt már megint ha nem jönne a rendőrségtől a levél Végig nézem, ahogy a kertben okádsz És meghallgatom hogy a kihányt kannás bornak olyan az íze mint a power metál. Felébredek reggel egy raklapon az erdő mellett. te meg iszod már a masodik kőműves actimeled.
1
0
235
Gondolataim neked
Úgy voltál hogy nem voltál Közeledtél de közben távol maradtál Nem tettél semmit De a semmivel tükröt tettél elém Megmutattál mindent ami vagyok Bár a látványtól konkrétan rosszul vagyok Hiába az életem ami olyan mint az álmom Egyszer fel kell ébredni és miattad látok Jobb lett volna a hagyod Had tapogatózzak tovább vakon Majd egyszer véget ér az álom És felkelek,bár lehet hogy akkor már hiába látok. Mostmár látok de nem szeretném B**d meg a tükröt amit elém tettél Megmutatál bennem mindent Ami egyenlő a semmivel.
1
0
422