Стихи Все
Örök Emlékek
Törött szívem nem találja párját ebben az idegen és aranyló világban. De tegnap még én én voltam, ma már a világod egy része. S a hideg lélegzetem tükörképe játszik szemeim előtt, mint szerelmem pillantása a nyári alkonyatkor. Régi zongorám hangjait még most is hallom. Emlékszem még kopott billentyűire melyek bánatomat felejtették s messzire sodorták a téli, fagyos szelek. Vörös bársony takaró mely megvédett minden éjjel mikor az árnyak elértek. Érzem még kicsiny gyertya melegét, mint a nyár utolsó nagy lélegzetét. Rózsabokor a labirintus közepén az én saját, kitalált világommal ahol nincs más csak Te meg Én. Itt nem kell félned az elmulástól. Itt az idő megáll, drágakő csillog talpunk alatt s a boldogság betölti lelkünk nyomtalan. Itt boldog vagyok. Boldog Veled. Ibolya takaró fejünk alatt s álmodozunk egy szebb jövőért. Kezünk most is összeér, szemünk pedig a csillagokkal teli égboltot kémleli. Messze még a holnap, de ez a pillanat fiatal szívünk egyetlen kívánsága ami bárcsak örökké tartana.
3
4
184
Ölelő kar...
Vér csorog a verejtékben Segít a felejtésben Elfelejteni mindazt mi te voltál Mintha most is csókolnál. Érzem ajkaidat ajkamon Muszáj igéretem betartanom Ki kell írni a fejemből S talán az életemből. De mégis oly nehéz Mikor most is a szemembenéz Nem lehet, de talán nem is akarom Vágyom még rád nem tagadom. Ölelő kar van a védelmemben Hozzá bújok félelmemben Illata még bennem él Nem feledem soha én.
6
2
595
Szerelme a végtelennek
Szerelme a végtelennek Nekem játsza még a zenét Valódi ereje a védelemnek Mely meggyógyítja sebét. Dühös tenger habjain Nyugodt a szívem De lángoló csókjaim Ne hagyd hogy veszítsen. Táncoló levelek Napnyugtára vége Vad szerelmesek Forró vére.
4
2
675