Panna Szabó
@mrs_kwon00
'Sometimes I think that I'm ugly,but still prettier than everyone else.'
Стихи Все
Én várok rád
Kereslek. Akkor is,ha nem talállak. Boldog leszek. Ha könnyeim fogságban is tartanak. Szeretni foglak. Ha te utálsz is engem. Utálni fogom magam, Amiért ezt teszem veled. Hibás leszek. Mindig én vagyok a rossz. De várlak téged, Nem vagyok én annyira gonosz. Szeretni akarok, De még mindig nem megy. Lehetnénk barátok, Miért utálsz ennyire?
2
0
37
Pillangó
Milyen érzés pillangóként? Milyen lehet repülni? Milyen lehet bárhol,és bármikor, Gyönyörűnek tűnni? Virágról virágra szállnék, Egész nap csak repülgetnék, Látnák mindent mi az égen van, Felrepülnék a fénybe hajnalba. Bárcsak én is szép lehetnék, Emberként senki se rám néz. Felrepülnék,fellobbannék, És megáll majd az ész. Nem zavarna senki engem, Szerethetnék én bárkit, Nem lenne ki elítélne, Hisz mindenki befogadó ebben a világban. A sok gyerek utánam szaladgál, Én is ilyen voltam,nem lesz ebből nagy kár. Gyorsan és gyorsabban elrepülök előttük, Ők is megkóstolják,milyen ízű a fű. Szállok,szállok mindenmerre, Senki sem állít meg már, Szabad vagyok,nem úgy mint régen, És rám vár a nagy világ.
0
0
78
Virágok
Bárhol látok virágokat, Te vagy az egyetlen gondolataimban, Színesben,színnélkül bárhogy gyönyörű, Csak úgy mint te,mint egy hercegnő. Lennék én hős lovag, Lányként is -azt hiszem-, Kimentelek a várból, Aztán boldogan éljük életünket. Sárkányokkal harcolnék, Csak hogy megvédjelek, A virágokkal is ezt teszem, Csak ülök,és nézem őket. Leszakítanám a legszebbet, Odaadnám néked, De van olyan érzésem, Ezzel téged is megöllek. Egy nagy mező világunk, Mi is virágok lettünk, S te vagy a legszebb mind közül, Én meg a leggyatrább. Míg te ragyogsz a dombtetőn, Lentről figyellek téged, Nem kell nekem a szépség, Ha te itt vagy nekem.
0
0
143